In Search of a “New Morality” for South African Education Part IV The Central Role of Values in Education: Disclosing the Normative Spheres of Human Experience - Schoeman, P. G. (Tydskrif vir Christelike Wetenskap | Journal for Christian Scholarship, 2009)
In hierdie deel van die studie oor die moontlikhede van morele opvoeding, word op die wyse waarop die normatiewe struktuur van die mens tot ontsluiting gelei kan word gefokus.