The Structure of a Science Article and its Application to Medical Ethics - Lategan, L. O. K. (Tydskrif vir Christelike Wetenskap | Journal for Christian Scholarship, 2007)
In hierdie artikel word ’n raamwerk vir die skryf van ’n wetenskaplike artikel voorgestel. Die voorgestelde raamwerk behels agt stappe. Verder word vier gehalteverskeringsmeganismes voorgestel om waarde tot die skryf van ’n artikel toe te voeg. Hoewel die verskillende stappe liniêr verduidelik word, is die liniêre uitrol van hierdie stappe nie nodig vir die skryf van ’n artikel nie. ’n Verdere voorstel is dat die gehalteversekeringsmeganismes nie as aanhangsel tot die skryfproses gesien moet word nie, maar as geïntegreerd met die skryfproses. Die raamwerk word op die mediese etiek toegepas.