(untitled) (Tydskrif vir Christelike Wetenskap | Journal for Christian Scholarship, 2009)
So ongemerk word ons samelewing deur ’n toenemende swaarmoedigheid bekruip, en in die stryd om die eerherstel van ons Christelike lewenstyl, verneem ons telkens ’n beroep op die huisgesin: die hervormingswerk moet dáár begin!